کلیدواژه‌ها = نحوه توارث
تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)

دوره 25، شماره 2، مرداد 1388، صفحه 231-243

10.22092/spij.2017.110999

شعله کیانی؛ سید کمال کاظمی تبار؛ غلامعلی رنجبر؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ محمد نوروزی


تجزیه ژنتیکی صفات مرتبط با عملکرد دانه جو (.Hordeum vulgare L) در تلاقی Afzal/Cwb

دوره 20، شماره 2، مرداد 1383، صفحه 235-243

10.22092/spij.2017.110642

امین باقی زاده؛ محمدرضا نقوی؛ علیرضا طالعی؛ حسن زینالی خانقاه


نحوه توارث مقاومت به بیماری سفیدک پودری جو در مرحله گیاه بالغ

دوره 17، شماره 2، مرداد 1380، صفحه 140-150

10.22092/spij.2017.110863

محمدرضا نقوی؛ محمدرضا قنادها؛ بهمن یزدی صمدی؛ محمد ترابی