کلیدواژه‌ها = میزان پروتئین دانه
ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی

دوره 39، شماره 2، تیر 1402، صفحه 173-145

10.22092/spj.2024.363832.1329

محسن اسماعیل زاده مقدم؛ فریبا نقی پور؛ مهدی قیافه داودی؛ سعید باقری کیا


گروه‏ بندی تعدادی از ارقام تجاری گندم نان ( . Triticum aestivum L ) آبی در ایران بر اساس ویژگی‏ های کیفیت دانه

دوره 37، شماره 2، تیر 1400، صفحه 225-241

10.22092/sppi.2021.356128.1232

حدیث فراهانی؛ محسن اسماعیل زاده مقدم؛ عبداله محمدی؛ خلیل زینلی نژاد؛ فریبا نقی پور